Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss
Sommaren i församlingen I skrivande stund vet ingen av oss hur situationen i samhället kommer att vara framöver. Vi utgår från att vi inte kan samlas på vanligt sätt under sommaren, men planerar för att komma igång med vanliga gudstjänster i kyrkan from 16 augusti, kanske som friluftsgudstjänst. För att du ska veta, behöver du kolla här på kyrkans hemsida och facebooksida. Istället för gudstjänster i kyrkan, kommer vi under sommaren att sända söndagsandakter kl 11.00 varannan söndag med start 28 juni då vi kommer att få lyssna till Sven-Göran Oldebring från organisationen Goda Nyheter.
Equmenias sommarfest Söndag 7 juni kl 11 vid kyrkan. Samlingen kommer att vara utomhus och innehåller bland annat en lätt vandring. Kläder efter väder.
Söndag 14 juni  kl 11 har vi friluftsgudstjänst med nattvard utanför kyrkan. Sänds även via facebook.
Boka helgen 4-6 september Då har vi tillsammansläger/-dagar på Karlsrogården i Vänersborg. Vi anpassar dagarna efter de riktlinjer som är aktuella då. Det blir viktiga och trevliga dagar! Var med! Mer information kommer.
Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Pannkakskyrkan En kväll/natt varje månad står pannkakskyrkan och delar ut pannkakor och pratar med människor på torget i Trollhättan.
Alla är välkomna att delta, hjälpa till, be eller fråga vad det är för något. Om det både doftar pannkaka och Helig Ande – kan det bli bättre?
Alpha Är du intresserad, eller känner någon som skulle kunna vara intresserad av att gå Alpha - grundkurs i kristen tro? Vi startar en ny kurs när vi har tillräckligt många anmälda. Vill du veta mer eller anmäla dig, prata med Ann-Grete, tfn 070-519 62 10. Läs mer här.