Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Församlings-bibelskola Trollhättans och Lindvedens missionsförsamlingar erbjuder bibelskola under fem lördagar i höst. Det kommer att vara kl 10-12 den 29/9, 20/10, 27/10, 17/11 och 24/11. Under varje samling kommer det bli fördjupning i ett av amnena:  •	Översikt gamla testamentet •	Översikt nya testamentet •	Gudsbild •	Självbild •	Det kristna livet  Intressanta gästföreläsare och församlingens anställda kommer att hålla i undervisningen. Anmälan sker söndagen före varje tillfälle till Malin Rylander (messenger, 073-5016947 eller malinrylander72@gmail.com)  Bibelskolan är gratis. Kaffe och smörgås 30 kr. Välkommen!
Regionfest och stämma ett i Kristus - en kyrka för alla 6/10 i Trollhättans Missionskyrka är det en inspirationsdag för församlingar i region väst. Det blir gudstjänst, seminarier, tårtkalas, regionstämma, talkshow och aktiviteter för barn. Läs mer på equmeniakyrkan.se/regionfest-i-trollhattan/.
Missionsgudstjänst 14/10 får vi besök av Samir. Han är kyrkoledare i Azerbajdzjan för de personer vi understödjer. Insamling sker till missionsarbetet.                
Pannkakskyrkan Pannkakskyrkan har startat och en kväll/natt varannan vecka står vi och delar ut pannkakor och pratar med människor på torget i Trollhättan.
Alla är välkomna att delta, hjälpa till, be eller fråga vad det är för något. Om det både doftar pannkaka och Helig Ande – kan det bli bättre?
Alpha Är du intresserad, eller känner någon som är skulle kunna vara intresserad av att gå Alpha - grundkurs i kristen tro? Vi startar en ny kurs när vi har tillräckligt många anmälda. Vill du veta mer eller anmäla dig, prata med Ann-Grete, tfn 070-519 62 10. Läs mer här.