Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Pannkakskyrkan En kväll/natt varje månad står pannkakskyrkan och delar ut pannkakor och pratar med människor på torget i Trollhättan.
Alla är välkomna att delta, hjälpa till, be eller fråga vad det är för något. Om det både doftar pannkaka och Helig Ande – kan det bli bättre?
Alpha Är du intresserad, eller känner någon som skulle kunna vara intresserad av att gå Alpha - grundkurs i kristen tro? Vi startar en ny kurs när vi har tillräckligt många anmälda. Vill du veta mer eller anmäla dig, prata med Ann-Grete, tfn 070-519 62 10. Läs mer här.
Web-sända gudstjänster Nya beslut av regeringen om förbud av samlingar på över 50 personer förändrar läget även i Lindvedens Missionskyrka. Från och med söndag 29 mars har vi enbart web- sända gudstjänster ordinarie gudstjänst-tider. Känn dig delaktig i gudstjänsten och församlingens gemenskap genom att vara med här på vår Facebook-sida nu på söndag kl. 11:00! Trots oro och ständigt nya direktiv kan vi lita på att Gud är densamme. Hans löften att vara med oss alla dagar är ett löfte att stå på även i dessa tider! Nåd och frid från vår Herre Jesus Kristus vare med er!