Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Ekumenisk bön på Kopparklinten Den 6/6 kl 9:00 är det bön på Kopparklinten. Böneämnena är politiker/myndigheter, Guds församling på varje ort, familjen, media, utbildning, näringsliv/arbetsplatser och kultur/idrottsvärld. Ta med fikakorg. Vid regn samlas vi hos frälsningsrmen. Läs mer på www.sverigebönen.se
Konfaläsning Känner du någon som funderar? Tipsa om vår uppskattade konfa. Informationsträff för alla intresserade i Equmeniakyrkan Vänersborg 31/8. Anmäl dig till konfaläsningen här.
Bibelskola Trollhättans och Lindvedens missionsförsamlingar erbjuder under hösten lördagsbibelskola. Mellan kl 10-12 blir det fördjupning i ämnen som:  •	Översikt gamla testamentet •	Översikt nya testamentet •	Gudsbild •	Självbild •	Det kristna livet  Intressanta gästföreläsare och församlingens anställda kommer att hålla i undervisningen. Mer info kommer och anmälan kommer senare behövas. Boka dock redan nu 29/9, 20/10, 27/10, 17/11 och 24/11.  Bibelskolan är gratis. Fika kan man köpa till självkostnadspris.
Grillkvällar De goa grillkvällarna återkommer även i år. Se program för tid och plats. Du tar med det du vill grilla. Kaffe och kanske något litet till, står värdarna för.