Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Församlings-bibelskola Trollhättans och Lindvedens missionsförsamlingar erbjuder bibelskola under fem lördagar i höst. Det kommer att vara kl 10-12 den 29/9, 20/10, 27/10, 17/11 och 24/11. Under varje samling kommer det bli fördjupning i ett av amnena:  •	Översikt gamla testamentet •	Översikt nya testamentet •	Gudsbild •	Självbild •	Det kristna livet  Intressanta gästföreläsare och församlingens anställda kommer att hålla i undervisningen. Anmälan sker söndagen före varje tillfälle till Malin Rylander (messenger, 073-5016947 eller malinrylander72@gmail.com)  Bibelskolan är gratis. Kaffe och smörgås 30 kr. Välkommen!
Pannkakskyrkan Pannkakskyrkan har startat och en kväll/natt varannan vecka står vi och delar ut pannkakor och pratar med människor på torget i Trollhättan.
Alla är välkomna att delta, hjälpa till, be eller fråga vad det är för något. Om det både doftar pannkaka och Helig Ande – kan det bli bättre?
Alpha Är du intresserad, eller känner någon som är skulle kunna vara intresserad av att gå Alpha - grundkurs i kristen tro? Vi startar en ny kurs när vi har tillräckligt många anmälda. Vill du veta mer eller anmäla dig, prata med Ann-Grete, tfn 070-519 62 10. Läs mer här.
Big Slam 10 november Vill du träffa andra ungdomar i Tvåstad som tycker Jesus är bra? Eller intresserad av vem Jesus är? Då är Big Slam något för dig. Big Slam den 10 november blir en mer stillsam gudstjänst än vanligt, med akustisk gitarr och levande ljus. Fokuset kommer ligga på lovsång och tillbedjan, vilket är kvällens tema. Pernilla Öman från Pingst Trollhättan kommer att predika. Läs mer på Big Slams facebooksida. Platsen är Trollhättans Missionskyrka (Klinvägen 4). Kl 19 börjar gudstjänsten och efteråt blir det café och möjlighet till lek och spel som vanligt. Välkomna!
Konsert och andakt med Swazi aid 25 november I samarbete med Swazi aid – ett kristet hjälparbete för Swaziland, har vi konsert med andakt den 25 nov kl 17. Det blir flera olika medverkande och vi får information om projekt som Swazi aid driver. Insamling kommer att ske till något mycket konkret: en toalett till en föräldralös tjej som heter Nomcebo och släktingarna  hon bor hos, samt till utbildning för henne. Det går också att teckna sig för fadderskap till henne. Nomcebo är aktiv i Evangeliska Frikyrkans systerkyrka HUC.
Första advent Den andra december kl 17 firar vi första advent med gatupastorn Markus Olsson och hans medföljande musiker!
Jesus har sagt: ”Såsom Fadern har sänt mig sänder jag er.” Det är Guds mission till människorna, och Gud vill involvera oss och arbeta genom oss. Läs mer på Equmeniakyrkans hemsida.
Tänd ett ljus Equmeniakyrkans stora missionsinsamling startar första advent och pågår fram tom 31 jan 2019. Temat är utbildning. Vi inspireras, ber för och samlar in pengar till vårt internationella missionsarbete i nästan 30 länder.