Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Pannkakskyrkan En kväll/natt varje månad står pannkakskyrkan och delar ut pannkakor och pratar med människor på torget i Trollhättan.
Alla är välkomna att delta, hjälpa till, be eller fråga vad det är för något. Om det både doftar pannkaka och Helig Ande – kan det bli bättre?
Alpha Är du intresserad, eller känner någon som skulle kunna vara intresserad av att gå Alpha - grundkurs i kristen tro? Vi startar en ny kurs när vi har tillräckligt många anmälda. Vill du veta mer eller anmäla dig, prata med Ann-Grete, tfn 070-519 62 10. Läs mer här.
Informationskväll Child Safe Communities  vill se familjer och samhällen i östra Thailand och Laos där barn kan växa, fria från rädsla om misshandel och människohandel! Kom och hör mer om vad vi gör tillsammans! Information av Eva Svantesson från Tjörn. Läs mer på www.childsafe.se
Välkommen till cafévåningen 8 feb kl 16 Thaimat: 100 kr vuxen, 50 kr barn över 6 år, gratis för barn under 6 år. Berättelser - bilder - video - ställ frågor - lotteri med fina vinster! Överskottet från kvällen går direkt till Childsafes arbete i Laos och Thailand. Anmälan senast 2 feb, på lista i kyrkan eller till Marie på tfn 076-812 35 34
Skidläger i Lofsdalen med Big Slam Den 16-20 Februari 2020 kommer vi att åka på skidläger tillsammans. Det kommer att bli grymt! Lägret riktar sig till dig som är 13 år och uppåt. Det blir skidåkning, bra undervisning, härlig gemenskap och roliga upptåg! :D Lägret kommer att kosta 1700 kronor + liftkort Anmäl dig senast 31/1, och kom ihåg att betala anmälningsavgiften, som är 800 kr, så att din anmälan blir giltig. Anmäl dig här: https://forms.gle/8B1bX9qmAMjDwj399 Har du frågor kan du fråga din ungdomsledare eller skriva ett PM till Big Slam-gruppen  Facebook. Hoppas vi ses!
Bibelstudier Onsdag den 26 februari kl 18:30 är det bibelstudium i kyrkan och det kommer att handla om Filemonbrevet. Nästa bibelstudium är onsdag den 18 mars kl 18:30 och då ska det handla om Judasbrevet. Samlingarna kommer att vara ca en timme inklusive bön.  Välkommen! Insamling till diakon- och pastorskandidaternas utbildning Söndagen den första mars är det insamling till diakon- och pastorsstudenterna vid teologiska högskolan. Medlen går till exempel till röst- och talvård, retreater och  själavårdssamtal - sådant som inte ingår i själva utbildningen. Herve som är pastorskandidat leder gudstjänsten och berättar mer. Gospelgudstjänst Kom och känn rytm och glädje i gospelgudstjänsten 22 mars! Då får vi besök av Gospel Groove Company från Vänersborg.  Välkommen!