Lindvedens Missionsförsamling
Start Aktuellt Program Verksamhet Vision Om oss Aktuellt
© Lindvedens Missionsförsamling
Höstens predikningar kommer att handla några av bibelns storord: 3/9 Helig, 10/9 tro, 1/10 nåd, 8/10 rättfärdighet, 15/10 barmhärtighet, 12/11 helgelse och 19/11 tjänst.
Höstens kvällsmöten hålls i Hamnmagasinet fr o m sept 2017. Den första är en Lovsångs- gudstjänst med Iris Dymén sö 17/9 kl. 17.00.
Loppis med café på Hamnmagasinet! Lördagen den 16/9  kl. 11.00 - 14.00 Senare blir det också en basar i Hamnmagasinet, lördagen den 18 nov.
Sara Bondesson bor i Nässjö och har läst tre år på ALT i Göteborg. Tidigare har hon bl a varit ungdomsledare i Skövde Missionskyrka. Hon brinner för mission och har varit ute med Apg29 några gånger, i Indien och Ecuador. Just nu har hon paus från studierna och jobbar inom vården.
Den 1 oktober kl 11.00 predikar Sara i Lindveden. Den söndagen får vi även lyssna till sång av Manskören från Pingstkyrkan i Trollhättan under ledning av Christian Larsson.
Själavårdshelg med Birgitta Sjöström-Aasa
Birgitta har arbetat många år som präst inom EFS. Nu är hon resande predikant och inspiratör inom förböns- och själavårdsrörelsen Helhet genom Kristus. Hon menar att alla i grunden har samma kallelse – att leva nära Gud. Birgitta Sjöström Aasa har stor erfarenhet av själavård och att hjälpa människor på vägen till frihet, upprättelse och helande och har skrivit boken Upprättelse och helande.
Lördag 21 okt i Hamnmagasinet Kl 10 - 12  Tema: Gudsbild/självbild (Fika under eftermiddagen) Kl 13 - 17  Synd/förlåtelse, bundenhet/frihet, betryck/befrielse Söndag 22 okt. Kl 11.00 i Lindveden Bön som förändrar atmosfären
Den 26 november kl. 17.00 kommer krog- och gatupastorn Marcus Olsson till Hamnmagasinet.